SYM Maxsym 600i
SYM Maxsym 600i
Maxsym 600i ABS SE - Putere, confort, eleganță

Maxiscuter puternic, dar cu design elegant Maxsym 600i va fi cel mai bun partener pe orice drum și în orice moment. De la plimbările din oraș până la riding-ul de viteză, vei avea o experiență pe cât de aventuroasă, pe atât de confortabilă. Având o poziție de condus mult mai relaxată datorită ghidonului mai înalt, scuterul vine cu o inovație: un sistem unic de încălzire, care directionează aerul cald spre rider.

SYM Maxsym 600i

6.495€
* Preturile includ TVA.
SYM Maxsym 600i

Caracteristici

SYM Maxsym 600i

Maxsym 600i reunește cea mai avansată tehnologie, confort și performantă cu cea mai bună valoare pentru bani pe care o poți găsi pe piată. Configurația motorului său este un singur cilindru cu patru valve cu sistem de injecție Keihin, utilizând compuși ceramici în tratamentul cilindrului. Puterea este de 45 CP.

Sigurantă și stabilitate. Sistemul de frânare de pe Maxsym este alcătuit din frâne pe disc cuplate de 275mm, atât în fată, cât și în spate, echipate cu sistem ABS, ceea ce asigură niveluri ridicate de stabilitate și control asupra scuterului în cele mai nefavorabile condiții meteorologice.

Poziție confortabilă de condus. Platforma cu trei porțiuni diferite pentru picioare îți permite să alegi cea mai confortabilă poziție, în orice situație. Configurarea ergonomică a șeii este foarte potrivită pentru distanțe lungi. Spătarul riderului este reglabil, iar scaunul pasagerului este completat și el de spătar.

Învinge vremea răcoroasă – Parbrizul îți permite să conduci fără griji atât în oraș cât și în afara acestuia, protejând de vânt. În plus, aduce un sistem unic de încălzire, care directionează aerul cald spre rider, ajutându-te să te bucuri cât mai mult de mersul pe două roți.

Vizibilitate foarte bună. Farurile cu optică dublă oferă un fascicul puternic de lumină în timpul conducerii pe timp de noapte, iar luminile din spate cu LED-uri impun respect și siguranță în același timp, asigurând o vizibilitate mare.

Instrumentația de bord este cea mai completă în categoria sa și oferă o claritate a informațiilor care ajută la concentrare în timp ce te afli pe autostradă: patru sfere analogice, ecran digital la care se adaugă o cutie centrală luminată.

Este foarte spațios. Compartimentul de sub șa poate găzdui 2 căști integrale și alte obiecte. Acesta se deschide cu un buton amplasat convenabil pe ghidon.

Rămâi mereu conectat. Datorită prizei de 12 V și a prizei de încărcare 5 V tip USB nu vei rămane niciodată fără baterie la telefon.Descărcați planul de revizii și întreținere SYM Maxsym 600i - 600cc
Sistem antiblocare ABS Bosch

Sistem antiblocare ABS Bosch

Sistem antiblocare Bosch 9M ABS, pentru capacități peste 125 cc.

AFIȘAJ DUAL CU AFIȘARE DIGITALĂ

AFIȘAJ DUAL CU AFIȘARE DIGITALĂ

Instrument DUAL DISPLAY, care vă permite să alterați vitezometrul și turația cu un buton.

SPAȚIU SUB ȘA PENTRU DOUĂ CĂȘTI INTEGRALE

SPAȚIU SUB ȘA PENTRU DOUĂ CĂȘTI INTEGRALE

ILUMINARE LED

ILUMINARE LED

Iluminare LED, putere mare, durată și consum redus de energie.

CONECTOR USB

CONECTOR USB

Conector USB de 5V, ideal pentru reîncărcarea dispozitivelor electronice.

2 ANI GARANȚIE

2 ANI GARANȚIE

Garanție gratuită de 2 ani in service autorizat SYM.

SYM Maxsym 600i
SYM Maxsym 600i

Date tehnice

SYM Maxsym 600i

Date tehnice SYM Maxsym 600i - 600cc - 6.495€
MotorizareMonocilindru in 4 timpi 565cc
Putere45.5 PS la 6750 r.p.m.
Cuplu49,39 NM la 5000 r.p.m.
Răcirepe lichid
Capacitate rezervor14.2 litri
Consum de carburant4.6 l/100 km
Înălțime șa 755 mm
Greutate la plin246 kg
Roată față Tubeless 120/70-15
Roată spateTubeless 160/60-14
Frână față pe disc - 275 mm
Frână spatepe disc- 275 mm
Amortizare fațăFurcă telescopică
Amortizare spateDubluamortizor
Sistem de frânareABS
SYM Maxsym 600i

SYM Maxsym 600i

SYM Maxsym 600i